Diversificering på internettet.

 jeg har været på internettet observere mange nye og spændende ting i de sidste 5 år.
Der er en masse gode antidiskrimination derude, men der er også nogle få rig hurtig ordninger, som ikke er så gode.
Jeg ser flere og flere forskellige typer af pengemaskine, multi level marketing idéer dukker op hele tiden. Forskellige mennesker med forskellige ideer. Nogle arbejde for nogle, nogle arbejde i mange og nogle arbejde ikke på alle.
En anden ting jeg har observeret i MLM er noget, som mange mennesker ikke klar over.
Multi level marketing virker langt bedre i urban Amerika end det gør i landdistrikter Amerika. Dybest set MLM er et tal spil, og helt ærligt, landdistrikter Amerika vi er korte på disse numre. Som en kollega siger, “Der er flere køer ud her end mennesker!” Men at være fra landdistrikter Amerika, og som landmand, jeg har nogle punkter til at dele, der kan hjælpe mange mennesker–både landdistrikter og byområder–til at generere flere indtægter for sig selv på internettet.
I landbruget, hvis du kun tage én afgrøde og få hyldet ud, har du mistet din eneste chance for profit for det pågældende år. Hvis du raiser to forskellige afgrøder og de begge får hyldet ud, har du mistet dobbelt så mange penge. Men, hvis du sprede og ikke kun plante en afgrøde, men også øge husdyr, øger du dine chancer for en god fortjeneste. Så selv hvis afgrøden bliver hyldet ud kan der stadig være værdi i kvægfoder, som vil til gengæld give dig nogle fortjenstmargen. Hvis du rejser flere forskellige korn afgrøder, ligesom et par forskellige hø afgrøder og derudover du hæve et par typer af husdyr, når én afgrøde pris er fattige noget andet bliver bedre og din margen for fortjeneste stigninger.
Hvad har dette at gøre med multi level marketing eller MLM? Hvis du kun arbejder én godt program forsøger at opbygge en downline og du får et perspektiv men han er ikke interesseret i denne type program, har du mistet ham. Nogen ned ad vejen vil sandsynligvis underskrive ham ind i deres program. Hvis du har to programmer, så har du to chancer for at sponsorere ham ind i et af disse programmer. Hvis du har fire forskellige dem, har du nu fire chancer. Kun hvis de er forskellige typer af programmer, alle godt, vil du have en god chance for at have noget at tilbyde, der kan interessere ham. Du vil derefter have fire chancer på en bly, i stedet for en chance på en bly.
Jeg har hørt igen og igen fra MLM ledere–holde fokus på ét program; sætte alle deres kræfter ind i bare en; levetiden bygger troværdighed, osv.
Hvordan kommer så mange MLM gå brød i to eller tre år? Hvordan, med alle år af bekæmpelse af moder natur, regeringen bureaukrati og dårlig priser, landbrugeren stadig overleve? Svarene er, han forbliver fokuserede, men han diversificerer. Måske folk i byerne Amerika kan tage ved lære af en person, der bor hvor der er flere køer end mennesker! Jeg var når involveret i bare en MLM og jeg næsten gik brød. Så huskede jeg, hvad min far plejede at fortælle mig, “du skal have mere end én måde at tjene penge. Du kan ikke lægge alle dine æg i én kurv, fordi du kan falde og bryde dem. ” Jeg er nu i tre MLMs og et par todelte programmer, og jeg gør en god levende.
Hvis du ikke ønsker at prøve noget nyt eller er glad hvor du er nu, holde fokus på kun ét program og bede for held. Mit råd er imidlertid diversificere og arbejde hen imod en sund fortjeneste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation