Hvad vil du virkelig ønsker?

At være en coach er sådan et givende erhverv. Den enorme indflydelse har du på andre folks liv altid forbløffer mig.
Lad mig dele med dig Johns historie…
John er en partner i en finansiel planlægning praksis. Han har altid arbejdet mange timer og da han endelig gik hjem, han var buggered. Udover hans arbejde, der var ingen energi tilovers til at bidrage til hans sundhed og personlige relationer. Han var så heldig at have en kone, der sætte med dette. Faktisk var det et mærkeligt, at hun nogensinde fik gravide, som han var så forarmet af energi og brugt så megen tid på sit ægteskab.
Sit hele liv ændrede sig, da han blev slået ned med en livstruende sygdom. En dag han sprænge sine tarme på kontoret og den næste dag han liggende i en hospitalsseng, overvejer om han vil leve eller dø.
John’s unge, kun 35 yrs gamle! Stress, pres og komplet manglende egenomsorg alle bidrog til hans sygdom. Til toppen det off, var hans kone gravid. Var dette et wake up call, eller hvad?
John kom langsomt til kræfter indtil han var “tilbage til normal’ (eller tæt på det). Desværre fik han til sidst suget tilbage i den gamle måde at gøre tingene… alt arbejde og ingen play. Han følte, han måtte holde med de andre partnere i sin praksis. De arbejdede alle timer af dagen og natten, og han følte han måtte følge dem… selv om han havde været så tæt på at miste sit liv. Han følte sig skyldig. Det var indtil han vågnede op til sig selv og indså det var der ingen måde at leve sit liv. Han ønskede at ændre sin adfærd og behov for hjælp i denne forbindelse. Det er når han henvendt sig til mig for at gennemgå en coaching.
John omdannet i de efterfølgende uger. Mange af de udfordringer han stammede til hans manglende selvværd. Han forsøgte at behage alle, var bekymret over, hvordan andre mennesker så ham. John havde svært ved at sige ‘Nej’. Han havde også udfordringer omkring sin meddelelse. John var en perfektionist, så han ikke uddelegere fordi ingen kunne gøre opgaverne samt ham.
Han lærte, at hvis han delegeret til folk, der var i stand til at udføre opgaverne, uddannet dem eventuelt og kommunikeres effektivt han kunne nemt gemme sig 2 timer om dagen. At kunne kommunikere effektivt ikke kun hans arbejde partnere og medarbejdere, men også hans kone. Tidsstyring var et stort område, vi også dækket som John havde begrænset dygtighed i dette område.
Han nu gå til gymnastik tre gange om ugen og spise sundt. Hans energi niveauer steget dramatisk og “gryde bug” er forsvundet. Han føler stor.
John har gjort og fortsat gør positive ændringer i sit liv. Uge efter uge gennem coaching processen han er at lære så meget om sig selv. Han har endelig erkendt, at han er ansvarlig for sit liv og at han har magt til at ændre den.
Det sidste ord
Det har taget et par uger at rydde ud rod og for John til at finde ud af, hvad han virkelig ønsker. Denne uge i slutningen af en af hans sessioner opdagede han, at “at være hjemme i tid til bad hans baby pige” er virkelig, hvad der gør livet værd at leve. Hvordan er at for en person, der oprindeligt nævnt “at gøre $$$” som et af sine vigtigste mål.
Det handler ikke om penge, er det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation