Hvordan til at give din drømmebolig

Er det din drøm om at en dag egen et Feriehus i solen et smukt hus, hvor du kan slippe væk, slappe af og være fri for de bekymringer, der synes at gå hånd i hånd med hverdagen?
Nå, er du ikke alene!
En nylig undersøgelse af en velkendt pant långiver i Det Forenede Kongerige afslørede, at op til én ud af tre briter ikke kun drømmer om at eje en bolig i solen, men fuldt ud har til hensigt at gøre denne drøm en realitet nogle dag. Og i USA antallet af amerikanere planlægger at en dag købe det ideelle andet hjem haven er nu op til tre ud af ti mennesker.
Lad mig stille dem et andet spørgsmål:-
Hvis det er din drøm at ‘en dag’ ejer denne smukke hjem i solen hvad der præcist er du venter nemlig?
Hvorfor vente på en dag, når du kan gøre din drøm til virkelighed i dag?
Her er blot fem enkle måder, der kan frigøre dig for at gøre din ideelle ejendom købe i dag.
1) beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Der er stadig nogle meget smukke og meget overkommelig steder tilbage i denne vidunderlige verden-destinationer, som er mindre kendte, mindre populært hos turister, mindre veludviklet måske; men ikke mindre smukke, ikke mindre indbydende og bestemt ikke mindre sikker!
Du nødt bare til at kigge lidt længere borte eller tænke udenfor boksen og være parat til at gøre nogle af fast ejendom forskning selv. De mest populære destinationer for helårsboliger som Florida og Spanien er meget veldokumenteret og der er bogstaveligt talt tusindvis af ejendomsmæglere til at hjælpe dig med at finde den pebret holiday villa eller lejlighed.
Men hvis du ønsker at købe noget, der ikke har sådan en oppustet og uopnåelig prisseddel derefter ser til mindre godt markedsført og befolkede turistområder – find den næste nye marked.
Vidste du at ejendom i det nordlige Spanien er en brøkdel af prisen for ejendom på Costa del Sol, bolig i nordlige Belize er en brøkdel af prisen for fast ejendom i Cayes og ejendom i det centrale Frankrig er en brøkdel af prisen for ejendom på Cote d’Azur for eksempel? Vidste du, Kroatien og Bulgarien har smukke sommer klimaer og fantastiske strande?
Være en proaktiv pioner og opsøge de billigste og mest ønskeligt ferie hjem hotspots og gøre dagens budget går der meget længere.
2) jet til at lade
Hvis du har brug at låne til at finansiere dit boligkøb overveje at købe en lejlighed, villa eller hus, der kan let lejes ud i højsæsonen i din drømmedestination. Den ugentlig lejeindtægt du kan generere fra dit huskøb vil betale de ekstra penge du nødt til at låne for at købe din drømmebolig nu i stedet vente til i morgen.
Når højsæsonen er slut, og du har genereret det højeste leje udbytter muligt du kan frigøre hjemmet for et par uger og du kan tage tid ud til at rejse til det og nyde en ud af sæsonen pause i din helt egen drøm oversøiske hjem.
Når de turister, der lad dit hjem har hjulpet du betale din pant, du kan enten fortsætte med at tage en indkomst supplement fra ejendommen eller nægter at leje det ud og have det helt for sig selv – uanset hvad, jet at lade er den nyeste måde at råd til at anden hjem ov erseas.
3) pool ressourcer
Hvis du og dine venner eller familiemedlemmer alle deler drøm om at eje et andet hjem udlandet Kunne du overveje at samle dine finansielle ressourcer sammen for at få på anden ejendom stigen.
Dette vil gøre det muligt for hver enkelt af jer til at gøre din finansielle bidrag gå så meget længere – og hvis du tegner en kontrakt mellem jer alle i starten, hvilke detaljer der kan få adgang til huset under hvilke uger af året vil der være nogen mulighed for argumenter senere!
4) få en Fixer-øvre
Mange første gang købere på det lokale marked overveje at købe et hjem trænger til reparation, renovering eller blot en kosmetisk revision. Det er et velkendt faktum at boligen har behov for nogle TLC få sælges langt billigere end helt præsenteres Vis hjem. Nå, gælder det samme i hvert hus marked uanset hvor i verden du ønsker for at købe.
Derfor bruge lidt tid på at lære om den lokale ejendomsmarked i dit foretrukne land, finde ud af om gennemsnitsomkostningerne ved huse og derefter kigge efter boligen prissat under dette loft… alle af dem vil blive prissat ned, fordi de kræver arbejde.
Altid sørge for du får en undersøgelse gennemført på ethvert hjem, du er interesseret i at sikre, at du er fuldt ud klar over det nødvendige arbejde så få bygning citater osv og kostede arbejdet op – naturligvis den mere arbejde, kan du gøre dig selv den færre penge det vil koste – og derefter gå få dig en fixer-øvre og bruge nogle af dine ferietid at gøre dit andet hjem til din drømmebolig.
Du vil blive overrasket over hvor godt du kan potentielt skubbe op værdien af et andet hjem ved at tage denne vej-i mange lande oversøiske løbe ned hjem er undervurderet, fordi lokalbefolkningen har intet ønske om at tage på arbejde. Hvis du sætter indsats og slå huset rundt, når du ønsker at sælge det du vil sandsynligvis blive smukt økonomisk belønnet!
5) release egenkapital
Hvis du har aktier i dit primære hjem – dvs., dit hus er mere værd end de realkreditlån, du har på det-kunne du overveje at re mortgaging at frigøre denne egenkapital og du kan derefter bruge denne egenkapital for et andet hjem køb.
Der er nogle store overvejelser at tænke før du tager denne vej dog fordi det drejer sig om stigende din gældskvoten. På den gode side kan du ofte reducere din samlede realkreditlån rente, når du igen pant og du vil sætte penge du frigøre lige tilbage ind i ejendommen.
På den dårlige side vil du øge din gæld og dit lån vil være sikret på din primære bopæl. Denne indstilling kan passe til mange mennesker, men du bør tale med en finansiel rådgiver før du tager denne sti.
Forhåbentlig disse fem enkle måder har givet dig nogle stof til eftertanke-der er mange måder at holde op med at sætte ud indtil i morgen, der drømmer at du kunne være levende i dag.
Hvorfor vente, indtil du er for gammel til at nyde et hjem udlandet før du køber en!

2 Replies to “Hvordan til at give din drømmebolig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation