Nye hvidevarer: lav den rigtige investering

Det kan være, opvaskemaskinen har kørt sin sidste vask, ovnen har bagt sit sidste brød, eller kogepladen har kogt sin sidste portion pasta. Det kan være, du er i gang med en renovering af køkken eller baderum. Det kan også være, du bygger et nyt hus eller bare skal flytte ind et sted, hvor hvidevarerne trænger til en udskiftning. Én ting er sikkert: ligegyldigt om det er planlagt eller ej, kan det være dyrt at købe hvidevarer. Står du i en akut situation, eller ønsker du bare at få købt din nye kummefryser med det samme, kan du overveje at tage et lån med Hurtig Kredit. Så er du sikker på at være økonomisk rustet, når du vil lave investeringen.

Vælg de rigtige hvidevarer

Når du skal vælge dine nye hvidevarer, kan det være svært at navigere rundt i, hvad der er hvad, og hvad du har brug for. Derfor kan det være en god idé at danne sig et overblik over, hvad behovene er, før man går i gang med udvælgelsen. Her er nogle forslag til, hvad der kan være relevant at tænke over:

  • Hvor skal hvidevarerne stå? Det er vigtigt, du vælger noget, der kan passe ind i rummet. Vær også opmærksom på, om det skal have nogle bestemte mål, eller om der er skråvægge, døre eller andet, du skal tage højde for.
  • Hvilket energimærke? Du kan spare penge i det lange løb ved at vælge et grønnere energimærke. Det betyder nemlig, at dine hvidevarer bruger mindre energi, når de kører. Det er særligt en fordel ved for eksempel køleskabe og frysere, som kører hele tiden. Et bedre energimærke kan dog også betyde, at hvidevarerne bliver lidt dyrere at købe. Find ud af, hvad der bedst kan betale sig for dig.
  • Hvordan skal det se ud? Beslut dig for, om hvidevarernes udseende er vigtigt for dig. Man kan få integrerede hvidevarer. På den måde kan de blive kamufleret som en låge eller en skuffe. Alternativt kan man typisk vælge mellem stålfarve og hvid. Nogle brands tilbyder også andre spændende farver.

Navigation