Salg 101: Lære at indsamle dine penge

At få betalt. Er det ikke det ultimative mål fra hvert salg? Det var bedre at være, eller du er i den forkerte forretning! Hvorfor er du i den sælgende erhverv? Det er bestemt ikke den nemmeste job. Det er bestemt ikke en karriere for alle, og alle er ikke kvalificeret eller i stand til at være i salg. Kernen er vi professionelle tiltrukket af det potentielt høje niveau af indtjening tilgængelige. Der er de planlægning friheder, den nye oplevelser hver dag, selvdisciplin, interaktion med en række forskellige mennesker, netværk, sjov og så meget mere, der lokker os til at være i det sælgende erhverv. Typisk dog, får vi ikke betalt indtil kunden betaler for varer og tjenesteydelser. Det er yderst vigtigt at sørge for, at dette sker, og i tide.
Hver sælger har oplevet pinen ud for at have udført sine opgaver helt korrekt indtil kunden betaler regningen, blot for at opdage, at der har været nogen betaling, derfor, ingen Kommission optjent. I løbet af de sidste par år, har flere og flere virksomheder nedprioriteret eller lukke deres døre for gode, ofte med udestående notaer hen til honorere. Advokater, samling agenter og undertiden sælgeren, der selv er ansat i bestræbelserne på at indsamle midler fra forfaldne konti. Det er ikke en rolle, at vi finder komfortable overhovedet.
Hvordan vi forsikre, at vores indsats bliver belønnet? Hvordan kan vi være sikre på, at vi faktisk vil se vores provision betalt rettidigt, eller overhovedet? Selv om der er ingen absolutte garanti, er der en teknik, der vil helt sikkert reducere eller eliminere forekomsten af manglende betaling og ingen provision. De vigtigste at modtager kommissioner til gengæld for vores salg indsats er i processen for kvalificering af.
Vil du sælge til bare nogen? Vil du virkelig at gå ud blindt og tilbringe din kostbare ressourcer forsøger at udvikle en konto, der aldrig vil blomstre til en betalende kunde? Ikke er du virkelig interesseret kun i de perspektiver, der har påvist et behov for dit produkt eller service, der er klar til at købe nu og der har en dokumenteret track record for at betale deres regninger straks? Sikker på er du. Disse er den eneste type Prospect vi bør være interesseret i. Når jeg undersøge et nyt kundeemne, har jeg lært, at det er kritisk vigtigt at prækvalificere dem fra en betaling synspunkt på samme tid, jeg kvalificere dem som en solid udsigten, fortjener min yderligere salg tid. Det er ikke salg arrogance bliver demonstreret, men salg intelligens.
Bruge din tid fornuftigt. Lær dig alt muligt om hver udsigten, især deres nuværende finansielle tilstand og betalingshistorik. På denne måde, er din sælgende tid belønnet af optjente provision, ikke endeløse hovedpine på grund af deadbeat konti. Det er noget beslægtet med at få betalt på forhånd!
Copyright 2005 Daniel Sitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation