Valg af kæledyrsinurance

Overvej dit kæledyrs alder, når du vælger dyreforsikring. Nogle virksomheder giver dig mulighed for at tilmelde dig i alle aldre. Der kan dog gælde visse begrænsninger, f.eks. allerede eksisterende forhold, der kan medføre, at din dækning annulleres. Yngre dyr er mindre tilbøjelige end ældre til at lide af sundhedsmæssige problemer ved tilmelding. Nogle kæledyrsforsikringsselskaber har også aldersbegrænsninger, der gælder for alle, fra babyer og seniorer. At have en ung hund eller kat derhjemme kan sænke dine præmier.

Når du vælger dyreforsikring, er en anden ting at overveje, hvor mange penge du er villig til at betale på forhånd. Allerede eksisterende medicinske tilstande kan overvejes, selvom de kan helbredes. Forsikringsselskaber kræver normalt en ventetid, før de dækker dig. Uhelbredelige forhold kan udelukkes fra dækning eller kun dækkes i begrænset omfang. Arvelige forhold er ofte en grund til, at forsikringsselskaber begrænser dækningen. Nogle politikker dækker ikke forebyggende pleje.

Processen med dyreforsikring svarer til den for lejere. Dit forsikringsselskab refunderer dig eventuelle dækningsomkostninger. Du betaler et månedligt gebyr. Der kan være selvrisiko, dækningsgrænser og årlige lofter over ydelser. De fleste planer dækker op til 70% af omkostningerne til dækkede veterinærtjenester. Du behøver i de fleste tilfælde ikke at tage dit kæledyr til en dyrlæge uden for netværket. Dækningen kan bruges på enhver autoriseret dyrlægeklinik.

Det er afgørende at vælge en politik omhyggeligt. Der er mange typer kæledyrsforsikring til rådighed, hver med sine egne præmier og dækning. Du kan vælge en ulykkesforsikring, som kun dækker ulykker. Dette afhænger af dit budget og dine behov. Disse politikker er normalt billigere end dem med mere omfattende dækning. Glem ikke det med småt, når du vælger en politik. Husk, at dyreforsikring er mere omfattende end en simpel politik.

Ulykkesdækning er en god mulighed, hvis du leder efter en grundlæggende dyreforsikring. Disse forsikringer dækker eventuelle uventede skader, der skyldes en ulykke, men ikke rutinemæssig pleje. Allerede eksisterende forhold kæledyr kan være dækket af ulykkesforsikringer, som normalt er billigere end dem, der dækker dem for skade og sygdom. Før du køber en police, er det dog vigtigt at vurdere dit kæledyrs specifikke behov.

Embrace dyreforsikring dækker sygdomme og ulykker op til 15 år. De fleste dyreforsikringsselskaber dækker ikke kæledyr over ti år, men Embrace inkluderer katte og hunde helt ned til 15 år. Selvom Embrace ikke tilbyder wellness-fordele, tilbyder de en Wellness Rewards-plan, som giver dig mulighed for at bidrage til forebyggende pleje. Denne plan kan ikke overføres til det næste år, i modsætning til andre planer.

Navigation